Studiematerial

Här finns informationsmaterial om Bravilor Bonamat Esprecious 11, 12, 21 och 22.

Egenskaper
• Intuitiv touch för enkel hantering.
• Dubbelt utlopp för att servera två koppar samtidigt.
• Passar alla sorters kaffebönor.
• Automatiskt sköljsystem för att optimera kvaliteten i koppen.
• Daglig/total dryckesförbrukning.
• Separat hetvattenutlopp.
• Unikt hetvattensystem för att minska kalkbeläggning.
• Möjlighet att annonsera/kommunicera på touchskärmen med video alt. bilder.

Läs mer om Esprecious här.

pho-pro-esprecious-black-blue-lw-shine
Videopresentation
Skillnaderna på våra modeller
Esprecious 21 och 22
Dessa modeller levereras med en delad behållare, avsedd för två sorters kaffebönor med möjlighet att servera olika kaffespecialiteter. Du kan t.ex. lägga i koffeinfritt, espresso eller traditionella bryggbönor. Dessa modeller har två kvarnar och en eller två behållare för instantprodukter.

Esprecious 11 och 12
Dessa modeller levereras med en stor behållare för bönor, där både den svarta koppen och espressobaserade drycker tillreds från samma kaffe. Även dessa modeller går att få med en eller två behållare för instantprodukter där de vanligaste ingredienserna är mjölkpulver och choklad för att servera kaffespecialiteter som cappuccino, latte och varm choklad.
pho-pro-esprecious-black-open
Teknologi när den är som bäst
Patenterad teknik Esprecious horisontella bryggenhet bidrar tillsammans med valet av kaffebönor betydligt till smaken på ditt kaffe. De patenterade högvärdiga komponenterna i bryggaren tillsammans med rätt malningsgrad och dosering på kaffet ger dig grunden till den perfekta koppen.

Skärmavbild 2016-05-19 kl. 15.52.21
Energieffektiv
Högsta energiklassen  Esprecious har utvecklats för att uppfylla de höga standardnormerna för Bravilor Bonamat vad gäller energieffektivitet och innehåller många hållbara material. Den isolerade vattentanken t.ex. ser till att vattnet håller rätt temperatur utan att förbruka någon större mängd energi.

Maskinen har A som energiklass i enlighet med industristandard EVA-EMP3.0B (protokoll för energikonsumtion). Förutom detta kan energiförbrukningen minska till ett minimum vid aktivering av eco-läget.

energi
Hög prestanda
 Rätt tryck En perfekt espresso ska uppfylla en viss standard, speciellt under bryggprocessen där rätt tryck krävs för att intensifiera smaken. Esprecious bryggmekanism har tillverkats av högvärdiga material som rostfritt stål för att uppfylla dessa höga krav.

Skärmavbild 2016-05-19 kl. 13.27.24
Helautomatisk maskin
Helautomatisk maskin Undersökningar visar att hela 46 % av alla espressomaskiner som såldes under 2013 (globalt) var helautomatiska*. Valet av helautomatisk maskin baserades på efterfrågan av konstant hög smakkvalitet och snabbhet, detta i ett behändigt format. Enkel service och underhåll var en annan viktig punkt. På det hela taget: helautomatiska maskiner är väldigt användarvänliga!

* Euromonitor.
Hållbarhet/CSR
Det hållbara sättet gagnar oss alla Bravilor Bonamat tar företagets samhällsansvar (Corporate Social Responsibility, CSR) på stort allvar. Vi är medvetna om att många industriella processer påverkar miljön. Därför är vi en dedikerad ISO 14001-partner, vi tänker grönt och agerar därefter. Driftsäker, håller länge och säker. Dessa ord har varit ledsagande och karaktäristiska för Bravilor Bonamat sedan grundandet 1948, för mer än 65 år sedan. Det är mindre känt att vi sedan många år tar till vara alla möjligheter att minimera våra produkters och tillverkningsprocessers miljöpåverkan. Genom energisnål teknik minskar vi våra produkters elförbrukning löpande.

Läs mer om vårt samhällsansvar här.

Skärmavbild 2016-05-19 kl. 14.07.43